• Acryl opleiding

  Leer professionele acrylnagels en gelnagels maken met de acrylnagels opleiding van Shido Nailcentre in Lelystad! Wil jij graag leren hoe jij prachtige en duurzame acrylnagels kunt zetten? In slechts 4 dagen tijd leer je alle essentiële technieken en vaardigheden die nodig zijn om acrylnagels te zetten.

  Bekijk opleiding 
 • B.I.A.B opleiding

  Wil je je vaardigheden in nagelstyling naar een hoger niveau tillen? Ontdek de innovatieve wereld van Builder In A Bottle (B.I.A.B) met de 2-daagse B.I.A.B-opleiding bij ShidoNailcentre. Leer de kunst van het zetten van prachtige en duurzame B.I.A.B-nagels tijdens de B.I.A.B nageltraining voor beginners en gevorderden.

  Bekijk opleiding 
 • Polygel opleiding

  Wil je je vaardigheden in nagelstyling verbeteren? Ontdek de veelzijdige wereld van Polygel met de 4-daagse Polygel-opleiding bij Shido Nailcentre. Leer de kunst van het zetten van prachtige en duurzame Polygel-nagels en word een professionele Polygel-nagelstyliste na het afronden van de Polygel cursus voor beginners en gevorderden.

  Bekijk opleiding 
 • NailArt opleiding

  Wil je jouw nailart en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek de creatieve wereld van nailart met de eendaagse nailart-opleiding in Lelystad bij Shido Nailcentre. Je leert de nieuwste technieken beheersen, waardoor je de mooiste ontwerpen kunt creëren. Een professionele nailart-cursus stimuleert jouw creativiteit! 

  Bekijk opleiding 

Start je carrière als nagelstyliste bij Shido Nails

Wil je je passie voor nagelstyling omzetten in een bloeiende carrière? Bij Shido Nails helpen we je graag om je dromen waar te maken. Met onze uitgebreide opleidingen en professionele begeleiding kun je de nodige vaardigheden en kennis opdoen om te starten als nagelstyliste.

Professionele opleidingen met erkende certificaten

Bij Shido Nails staan we voor kwaliteit en professionaliteit. Na succesvolle afronding van onze opleidingen ontvang je een certificaat als bewijs van je vaardigheden en kennis. Start vandaag nog je opleiding bij Shido Nails en zet de eerste stap op weg naar je droom. Of je nu kiest voor de NailArt opleidingen, Acryl opleidingen, Polygel opleidingen of B.I.A.B opleidingen, wij bieden de professionele begeleiding en training die je nodig hebt om te slagen.