Werk aan je skills

Werk aan je skills

Werk aan je skills!
Vaak hoor ik van klanten die binnenkomen in onze groothandel, de gellak kan ik er zo aftrekken, of het bladdert af. Ik vraag dan natuurlijk verder en merk dan snel dat de skills er niet zijn. Mensen denken dat lakken kan iedereen, zoals je allemaal ziet op alle media kanalen. Maar daar wordt er niet bij verteld hoe je ervoor zorgt dat het ook nog eens 3 weken blijft zitten, of hoe je je eigen nagels niet beschadigd en hoe je het eraf moet halen.

Tegenwoordig kun je overal producten voor je nagels kopen, want grote winkelketens of webshops bieden allerlei soorten gellak aan. Zet er B.I.A.B voor en dan kopen mensen het. Want dat hebben ze natuurlijk gezien op Facebook of Instagram.

Maar als het dan niet werkt, komen ze hier en krijgt het product de schuld. Natuurlijk kan ik met allerlei producten aankomen maar een cursus B.I.A.B is dan echt het beste. Zo leer je hoe je de nagels met liefde moet behandelen en dat je nagels nog steeds in goede conditie zijn na het verwijderen, en dat je geen enge dingen hebt groeien op je natuurlijke nagel die er niet horen.

Ik begrijp best dat het duur is om naar een nagelsalon te gaan, maar deze styliste heeft haar training gehad. En werkt met producten die een consument niet zelf kan kopen. Ook besteed zij haar tijd om nog beter en nog mooier te werken als de salon verder in de straat.

Als het echt te duur wordt, volg zelf die training en koop een bijpassend pakket, dan weet jij wat je doet en met een goed merk. Vaak kun je omdat je bij die groothandel de les hebt gevolgd ook de producten kopen. 

Later ben je zo blij dat je deze investering hebt gedaan in jezelf. 

Want zeg nou toch eerlijk op YouTube kun je toch niet zien hoe dik/ dun het erop moet.

Terug naar blog