Groot geworden door klein te blijven

Groot geworden door klein te blijven

In 2009 begon ik aan een nagelcursus en kwam al snel tot de conclusie dat ik dit wel heel erg interessant vond. De opleiding duurde 8 weken en ik plakte er nog 8 weken aan. Daarna kwam het om een mooie salon naam te bedenken, dit was wel even moeilijk. Maar al snel werd het ShiDo de eerste 3 letters zijn van mijn dochter en de laatste zijn de eerste 2 van mijn naam.

Daarna ging ik overal wel weer een cursus volgen, zoals anatomie en nagelziektes. Nagelvormen, Extreme vormen en Nailart. Nu heb ik zoveel Certificaten dat ik ze niet eens meer aan de muur kwijt kan. Zo groeide ik steeds verder uit en vertelde mijn klanten alles op het gebied van nagels. Maar toen kwamen er meer ideeën zoals mijn kennis door te geven aan beginnende nagelstylistes. .

Ik leerde mensen kennen op beurzen en zo ook het eerste merk die 10 jaar lang mijn enigst kind is geweest. Ik ben trainingen gaan volgen in Nederland, België en ook in Hongarije en heb een hoop geleerd. Ik heb dan ook in Hongarije mijn International educator certificaten behaald.

Mijn kennis doorgeven en een goed product aanbevelen staat bij mij hoog in het vaandel. Ik kan niet iets aanbevelen waar ik zelf niet achter sta, en mensen weten dit ook van mij. Door 3 Lock downs ben ik met andere ogen naar mijn bedrijf gaan kijken en heb ik er een nieuw merk bij genomen. Zo heb ik voor ieder wel wat staan. 

In januari start mijn nieuwe webshop en dit vind ik reuze spannend. Misschien kun je nog niet alles vinden maar je mag mij altijd contacten dolores@shidonailcentre.nl 

Liefs  

Terug naar blog